Márkatörténetek

Márkatörténetek

MagyarBrands 2017 – A legkiválóbb hazai márkákat díjazták

2018. július 25. - Brandbook

A legkiválóbb magyar márkákat elismerő MagyarBrands Díj átadására 2018. április 12-én ünnepélyes keretek között került sor. A MagyarBrands Program célja ráirányítani a fogyasztók, és a piac figyelmét a legsikeresebb magyar márkákra, a legnépszerűbb, vezető termékekre és szolgáltatásokra, valamint a legújabb, innovatív fejlesztésekre. Ezért teszi minden évben mérlegre a hazai brandek teljesítményét, és díjazza ezek közül a legeredményesebbeket.

magyabrands.jpg

Rendhagyó módon idén „Márkaépítés a munkaerőpiacon” konferenciával egybekötve adták át a MagyarBrands díjakat. A márkák kommunikációs szakemberei és HR vezetői a délelőtt folyamán előadásokon és gyakorlati workshopokon szerezhettek tudást arról, mit várnak az alkalmazottak, amikor munkáltatót választanak, és ezzel szemben, mit kínálnak a munkáltatók. A résztvevők helyzetjelentést kaptak a 2018-as munkaerőipaci trendekről, megismerhették a legjobb gyakorlatokat a toborzással és megtartással kapcsolatban, valamint HR vezetők beszélgetéséből tippeket kaphattak a stratégiaépítés és bevezetés-üzemeltetés kapcsán.

A konferencia zárásaként négy MagyarBrands díjas márka női vezetője mutatta be legjobb munkavállaló-barát gyakorlatait: az Alföldi Tej, a Danubius Hotels Group, az újHáz Centrum és az Ivanka ügyvezetőasszonyaitól kaphattak útmutatást a megjelentek.

Mindezek után ünnepélyes keretek között került sor a Díjak átadására.


A legkiválóbb hazai márkák teljes listáját itt találja meg:
http://magyarbrands.hu/magyarbrands-program/magyarbrands-dijazott-markak/

A díjazott márkák képviselői az ünnepi műsor során Guessous Mesi Trio kivételes zenei produkcióját és Simon Márton szlemmerelőadását hallhatták, valamint a gálavacsorán folytatták az ünneplést.

A bejegyzés trackback címe:

https://markatortenetek.blog.hu/api/trackback/id/tr2914135011

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása